top of page

ABOUT 

Studio ID Design is een architectenbureau & meubelmakerij in

één, gevestigd in Hardenberg. Een interieurontwerp van Studio ID Design is geen opgedrongen ontwerpvisie, maar een ontwerp dat in samenspraak met de klant tot stand komt. Een interieur is meer dan alleen een verzameling van meubilair. Een goed ontwerp zorgt er uiteindelijk voor dat een woning, kantoor- of bedrijfsruimte als een tweede huid aanvoelt. Zo gauw het interieur als puzzelstukjes in elkaar geschoven zijn leidt dit tot een aangename omgeving die rust en een eigen identiteit uitstraalt.

Door te luisteren wordt het programma van eisen, de wensen en de gevoelens van de opdrachtgever ontvangen. Deze signalen zijn richtinggevend in de verdere ontwerpfases. Vanaf dit moment wordt de opdracht door de ogen van de gebruiker bekeken.

Studio ID Design heeft een groot netwerk aan partijen in de branche. Indien wenselijk brengen wij de opdrachtgever in contact met de juiste partijen om tot realisatie over te kunnen gaan. Het leiden en realiseren van het project van A tot Z behoort ook tot één van de mogelijkheden. Naast het aanleveren van het ontwerp is Studio ID Design gespecialiseerd in leveren van maatwerk meubels.

Het leiden van projecten houdt in dat wij flexibel te werk gaat, pro-actief reageren op wat er gebeurt en steeds het te bereiken resultaat voor ogen houdt. Na ruim 4 jaar werkervaring op gedaan te hebben op het gebied van foodservice architectuur, als projectleider nauw betrokken te zijn geweest bij grote verbouwingsprojecten en foodservice in verbinding brengen met interieurarchitectuur behoort tot één van haar specialisaties.

 

Wij werken met een duidelijke faserig aan ontwerpfases Onze werkmethode is dat wij eerst een intakegesprek, telefonisch of op locatie (huidige woning) voorstellen. In dit gesprek kunnen wij even kennis maken, de desbetreffende ruimtes bespreken, kunt u uitleggen wat u van ons verwacht en wij toe lichting geven in wat wij voor u kunnen betekenen.

Dit intake gesprek zowel telefonisch als op locatie is geheel verblijvend en zitten geen kosten aan verbonden. Na aanleiding van het intake gesprek wordt er een passende offerte opgesteld.

In het ontwerpproces zit een orienterende fases in verwerkt. Hierin wordt een opdrachtomschrijving en programma van eizen opgesteld. Een opdrachtomschrijving is een document waarin omschreven staat wat er van de opdrachtnemer (Studio ID-esign), maar ook van de opdrachtgever (u) verwacht wordt.


Na de inventarisatie van de wensen en gevoelens van de opdrachtgever wordt een Programma van Eisen (PVE) opgesteld Het PVE is een document waarin de ideeën & wensen om te zetten in ontwerpuitgangspunten. Het PvE bevat behalve de wensen van de opdrachtgever ook de eisen waaraan moet worden voldaan. Een samenhangend geheel van activiteiten voor het verzamelen, bewerken, evalueren en overdragen van informatie, dat nodig is om de behoeften, wensen en eisen van de opdrachtgever of de toekomstige gebruiker(s) vast te stellen.

OUR TEAM

IMG_5025.jpg

Andrea Gerrits

Eigenaar &

Interieurarchitect

Unknown.png
Sloots-projectinrichting-logo-750px-X-19

Sloots projectinrichting

Project & woninginrichting

Unknown.png
Unknown-1.jpeg

Angelique Fokker

Grafisch vormgever

Unknown.png
Unknown.jpeg

Bloemenhuis Linz

Bloemist & Stylist

bottom of page